nl gb

Diensten

Diensten

InfoData Solutions ontwikkelt diverse systemen en portalen voor databeheer, planning en klantenmanagement in vraaggestuurd vervoer. In dunbevolkte gebieden behoeft de invulling van openbaar vervoer een innovatieve aanpak. Hierdoor ontstaan er steeds meer vervoerconcepten die inspelen op dit vraagafhankelijke vervoer.

Onze toepassingen

 • Ritagenda
  Toepassing voor het boeken, vastleggen en presenteren van geboekte ritten voor alle vervoersoorten en voor het presenteren van geplande combinaties/routes en loosritten. Daarbij bieden wij reizigers een advies over hun gewenste reis.
 • Dynamische Rit- en RoutePlanner
  Toepassing waarmee gebruikers de planning van het vervoer kunnen optimaliseren en kosten besparend.
 • Groepsvervoer DagPlanner
  Toepassing voor het berekenen van een optimale planning voor collectief vervoer, zoals Leerlingenvervoer en Instellingenvervoer.
 • Realtime Databeheer, analyse en rapportering
  Toepassing waarmee ritgegevens van een vraaggestuurd vervoersysteem realtime worden gelogd en vastgelegd. Tevens voor het maken van nadere analyses en het automatisch genereren van rapporteringen (o.a. kwantitatief, kwalitatief en financieel op basis van specifieke klantwensen).
 • Databeheer, analyse en rapportering (groepsvervoer)
  Toepassing waarmee ritgegevens in het groepsvervoer realtime worden gelogd en vastgelegd. Tevens voor het maken van nadere analyses en het automatisch genereren van rapporteringen (o.a. kwantitatief, kwalitatief en financieel op basis van specifieke klantwensen).
 • Cabscreen
  Flexibele toepassing voor datacommunicatie tussen centrale en voertuigen met behulp van tablets.
 • KlachtenManagementSysteem (KMS)
  Toepassing voor opdrachtgevers, regiecentrales (callcentra) en vervoerders voor het vastleggen en behandelen van klachten.
 • Integraal Regiesysteem Vraaggestuurd Openbaar Vervoer
  Het integrale regiesysteem
  is een combinatie van bovenstaande toepassingen.

Recente projecten

Texelhopper

De pilot Texelhopper die op 14 december 2014 is gestart op Texel, staat volop in de belangstelling. Inmiddels is duidelijk...

Meer informatie