nl gb

Over ons

Over ons

InfoData Solutions (IDS) is in 2007 opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van ‘webbased’ data-, planning- en integrale regiesystemen voor vraaggestuurd (openbaar) vervoer en groepsvervoer. Denk hierbij aan Regiotaxi, WMO-vervoer, zorgvervoer, leerlingenvervoer en werknemersvervoer. IDS is ook de leverancier van de integrale regiesoftware van het succesvolle OV op Texel (“Texelhopper”).

Kennis en ervaring in vraagafhankelijk vervoer

InfoData Solutions heeft ruime ervaring met zowel de regie als de uitvoering van vraagafhankelijk vervoer. Deze kennis en ervaring staan aan de basis van onze informatiseringsactiviteiten en –toepassingen. In overleg met de opdrachtgever maken wij een op maat gesneden systeem dat aan alle specifieke eisen en wensen voldoet. Onze toepassingen kunnen probleemloos worden gekoppeld aan de in de kleinschalige vervoerbranche gebruikte software en dataregistratie-apparatuur van andere leveranciers.

Kleinschalig en klantgericht

Wij zijn een professioneel, kleinschalig bedrijf en kunnen mede daardoor een grote klantgerichtheid bieden. In onze onderneming zijn enthousiasme en ondernemingszin de drijfveren om, samen met onze opdrachtgevers, resultaten te boeken en successen te behalen.

Innovatief

Wij wachten de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit niet af, maar nemen zelf het initiatief om nieuwe concepten te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is Texelhopper, het vraaggestuurde OV-systeem op Texel. Het daaraan ten grondslag liggende logistieke concept is een vinding van IDS. Op dit moment zijn wij op zoek naar mogelijkheden om dit concept ook te beproeven in andere regio’s en in een stedelijke omgeving. Wij vragen geïnteresseerde partijen (gemeenten, stedelijke vervoerders) om hierover contact op te nemen met het aan ons gelieerde adviesbureau en regiebedrijf RegieCentraal BV (info@regiecentraal.nl).

Recente projecten

Texelhopper

De pilot Texelhopper die op 14 december 2014 is gestart op Texel, staat volop in de belangstelling. Inmiddels is duidelijk...

Meer informatie

Laatste nieuws

Leuke samenwerkingen in het verschiet

Naast het realiseren van onze nieuwe website, zijn wij ook druk in gesprek met nieuwe opdrachtgevers. We kunnen alvast melden...

Lees verder