nl gb

Leuke samenwerkingen in het verschiet

project-de-vier-gewesten.jpg
Gepubliceerd op: 22 jun. 2016
Naast het realiseren van onze nieuwe website, zijn wij ook druk in gesprek met nieuwe opdrachtgevers. We kunnen alvast melden dat er mooie samenwerkingen in het verschiet liggen!

Om te beginnen gaan de regiecentrales Rivierenland en Noord-Veluwe allebei gebruikmaken van de systemen van IDS. Daarnaast zijn we bezig met de inrichting van de monitoring van de Groene Hart Hopper (Regiotaxi Midden Nederland). De GroeneHartHopper brengt reizigers van deur tot deur en is een aanvulling op het reguliere openbaar vervoer. De dienst is alleen bestemd voor inwoners van een aantal deelnemende gemeenten van de regio Midden-Holland.

Tot slot komen acht samenwerkende gemeenten in de regio Noordoost Groningen in september naar Texel om meer informatie te krijgen over Texelhopper. In deze regio overwegen ze om een buurt- en servicebussysteem in te gaan richten. Texelhopper is hier een voorbeeld voor.

Laatste nieuws

Leuke samenwerkingen in het verschiet

Naast het realiseren van onze nieuwe website, zijn wij ook druk in gesprek met nieuwe opdrachtgevers. We kunnen alvast melden...

Lees verder